JP Superbike - шаблон joomla Mp3

ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.......

Ο άστατος καιρός,δεν στάθηκε ικανός να πτοήσει τους καρναβαλιστές της Ναυπάκτου,οι οποίοι παρέλασαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου,σκορπώντας χαρά,κέφι,ενθουσιασμό και δίψα για ξεφάντωμα στο ''ΕΠΑΧΤΙΤΙΚΟ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ''.

Φέτος, το βραβείο της καλύτερης στολής ,το πήρε το γκρούπ του Ευπαλίου,ενώ το καλύτερο άρμα το γκρούπ με όνομα ''ΣΟΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ''.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συνέβαλαν για την κάλυψη του καρναβαλιού της Ναυπάκτου  :  ''ΦΑΓΑΝΑΣ'' Λιμάνι Ναυπάκτου, ''ΝΑΥΑΓΙΟ'' λιμάνι, ''GIGI'' καφέ-μπάρ Στενοπάζαρο Ναυπάκτου,''ΧΟΧΤΟΥΛΑΚΙΑ'' mini marlet -καφέ Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου.ΦΡΟΥΤΟΑΓΟΡΑ Στράτος Αριτζάκης Πλατεία Πιά Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου

Η συμμετοχή του κόσμου στο Επαχτίτικο καρναβάλι 2017,ήταν αρκετά μεγάλη,οι οποίοι δεν ήταν μόνο Ναυπάκτιοι αλλά και απο άλλες περιοχές........Δείτε φωτο......

https://www.facebook.com/pg/studionafpaktos.gr/photos/?tab=album&album_id=1217816218325693

ΧΟΡΟΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 25/02/2017.....

Ο Σύλλογος Καταφυγιωτών Ναυπακτίας,πραγματοποιεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 9.00 μ.μ,τον ετήσιο χορό του,στο κέντρο  ''ΖΟΡΜΠΑΣ'',στη Ναύπακτο.

Πλήρης μενού 18 ευρώ. Ζωντανή μουσική. Τραγούδι  Αποστόλης Ζορμπάς.

''ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ'' ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ...

Με την καλύτερη καταναλωτική εικόνα, έκλεισε, τις πύλες της η φετινή εμποροπανήγυρη της Ναυπάκτου.Ο κος Στέλιος Κοκόλας, διοικητικό μέλος του ενιαίου συνδικάτου καταναλωτών Ελλάδας, δηλώνει, οτι απο το φετινό παζάρι πέρασαν γύρω στους 140.000 επισκέπτες,οι οποίοι εμπιστεύτηκαν να κάνουν τις αγορές τους απο τους εμπόρους του παζαριού.

Οι μικροπωλητές της εμποροπανήγυρις,στην πλειοψηφία τους, δηλώνουν ικανοποιημένοι,απο την φετινή αγοραστική κίνηση και αναφέρονται στις άριστες κατασκευαστικές συνθήκες του παζαριού και στην καλή συνεργασία που είχαν τόσο με το συνδικάτο τους, όσο και με το Δήμο Ναυπακτίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον επισκεψιμότητας,είχε φέτος , το περίπτερο ''ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ'',του συνδέσμου στερεών αποβλήτων του Δήμου Ναυπακτίας.Ένας σημαντικός κύκλος στην αλυσίδα της ανακύκλωσης,προσφέροντας κίνητρα στους πολίτες για να ανακυκλώσουν σωστά. Η υπεύθυνη κα Αγγελική Σμπούκη, ευχαριστεί και για τη φετινή χρονιά όλους όσους επισκέφτηκαν το παραπάνω περίπτερο και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του.

Τέλος το καταναλωτικό κοινό της μεγαλύτερης εμποροπανήγυρις της Ελλάδας στη Ναύπακτο,δεν σταμάτησε να κάνει τις αγορές του ακόμα μέχρι και το τελευταίο βράδυ. Όλοι οι διάδρομοι ήταν γεμάτοι απο κόσμο οι οποίοι έκαναν τα τελευταία τους ψώνια και με ενθουσιασμό μιλούσαν για την επιτυχία του φετινού παζαριού.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ

 

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος της Ναυπάκτου Άγιος Δημήτριος. Το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου,ετελέσθη πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία,στον ομώνυμο ιερό ναό,χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ.κ Ιεροθέου.

Κατόπιν, ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου στους δρόμους της πόλης της Ναυπάκτου.

Παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι,ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας Μάριος Σαλμάς,ο Πολιτευτής Χρήστος Πα'ι'σιος, και οι Αρχές της πόλης.

https://www.facebook.com/studionafpaktosgr-196793233761335/photos/?tab=album&album_id=1094684913972158

ΠΑΝΗΓΥΡΙ Γ' ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 29/06/2016

Η καθιερωμένη θρησκευτική πανήγυρι στις Γ' εργατικές Ναυπάκτου κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερο κόσμο, οχι μόνο απο την πόλη της Ναυπάκτου, αλλά και απο τις γύρω περιοχές. Αυτό βέβαια, δεν είναι ''τυχαίο'', γιατί η όλη διοργάνωση γίνεται απο την φιλική και αγαπητή προς όλους ομάδα της ''μοναδικής'' ταβέρνας  που χρόνια τώρα λειτουργεί  στις Γ' εργατικές Ναυπάκτου και ακούει στο όνομα''ΛΑ΄Ι'ΚΩΝ  ΟΝΕΙΡΑ''. Καθημερινά, όλες τις ημέρες του χρόνου , το ''ΛΑ'Ι'ΚΩΝ ΟΝΕΙΡΑ'', είναι στη διαθεσή σας για να περάσετε τέλειες βραδιές με τις καλύτερες γαστρονομικές απολαύσεις.Απολαύστε το φετινό πανηγυριώτικο ξεφάντωμα γιορτή των Αγίων Αποστόλων στο παρακάτω βίντεο.....